Faatelevaveina le pa'u o tau o uta

Faatelevaveina le pa'u o tau o uta

Faatelevaveina le pa'u o tau o uta?O le auala a Amerika-Sisifo na toe vaelua i le kuata lona tolu, ma ua toe pau i tua i le 2 tausaga talu ai!

O le iuga o se vaitau o le lagi

Talu mai le amataga o lenei tausaga, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le tau o felauaiga i le lalolagi ma le tulaga maualuga muamua, ma o le faʻaitiitia o le faʻatupulaia ua faʻavavevave i le kuata lona tolu.

I le aso 9 o Setema, o faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Shanghai Shipping Exchange na faʻaalia ai o le tau maketi o Shanghai Harbour auina atu i fafo i Western Basic Port e $ 3,484 / FEU (40-futu container), i lalo o le 12% mai le vaitaimi muamua ma faʻamauina se maualalo fou talu mai Aukuso. 2020. I le aso 2 o Setema, o le tau o le Iunaite Setete ma Sisifo na paʻu i le sili atu i le 20%, saʻo mai luga o le $ 5,000 i le "tolu-character prefix".

I le aso 9 o Setema, o le Shanghai Export Container Comprehensive Freight Index na tuʻuina mai e le Shanghai Shipping Exchange o le 2562.12 points, i lalo 10% mai le taimi muamua ma faʻamauina le faʻaitiitia o le 13-vaiaso.Mai le 35 o lipoti faalevaiaso na tuuina mai e le lala sooupu e oo mai i le tausaga nei, e 30 vaiaso na faamauina ai le faaitiitia.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le tau o maketi (maritime and maritime surcharge) o Shanghai Harbour na auina atu i fafo i le itu i sisifo ma sasaʻe o le Iunaite Setete i le aso 9 e $3,484/FEU ma le $7,77/FEU, i lalo ifo o le 12% ma le 6.6% mai le faasologa. le vaitaimi ua mavae.O tau i le Iunaite Setete ma Sisifo ua faʻamauina le maualalo fou talu mai Aukuso 2020.

O lo'o fa'ailoa mai e le aufaipisinisi i totonu o le atunu'u e fa'apea, o le maualuga o le tau o tupe i fafo o le a fa'ateteleina ai mana'oga ma o le a fa'aauau pea ona fa'ateleina le fa'aletonu o le tamaoaiga.Pe a faatusatusa i le tau o uta o le sami o le sefulu afe tala i le tausaga talu ai, o le maketi o felauaiga i le lalolagi atoa i le kuata lona fa e le o mautinoa, pe o le ai ai se vaitau maualuga, ma o le a atili pa'ū tau o uta.

Punavai: Chinanews.com


Taimi meli: Sep-14-2022

Talosaga autu

O auala autu o le faʻaogaina o pusa o loʻo tuʻuina atu i lalo