O le iuga o se vaitau o le lagi

O le iuga o se vaitau o le lagi

O le i'uga o se vaitau o le maualuga o tau i le lalolagi o fela'ua'iga na va'aia ai le pa'u o pusa oloa i luga atu o le 60 pasene i lenei tausaga?

O le iuga o se vaitau o le lagi

O le kuata lona tolu o le tausaga e masani ai o le vaitau maualuga lea mo pisinisi vaʻa i le lalolagi atoa, ae o le tausaga nei e le o lagona e le maketi le vevela o le lua tausaga talu ai ona ua paʻu le tau o uta i luga o auala tetele o fefaʻatauaʻiga i le sami ona ua agaʻi i luma le au vaʻa ma o le tau o tupe ua fa'aitiitia ai mana'oga o tagata.

O le tau o le auina atu o se container 40-futu mai Saina i le US West coast ua tusa nei ma le $4,800, i lalo ifo o le 60 pasene mai ia Ianuari, e tusa ai ma le FBX index a le Baltic Shipping Exchange.O le tau o le felauaiga o se container mai Saina i Europa i matu ua paʻu foi i le $9,100, e tusa ma le 40 pasene le maualalo nai lo le amataga o le tausaga.

O tau i luga o auala autu e lua, ae o loʻo i luga aʻe o le faʻamaʻi, e leai se mea e latalata i le maualuga o le sili atu i le $ 20,000 na ausia ia Setema talu ai.O le tausaga ua manino le vaaia o se suiga tele i maketi o felauaiga mai le amataga o le faʻamaʻi o le lalolagi.

Punaoa fa'amatalaga:Financial Union News Agency


Taimi meli: Sep-08-2022

Talosaga autu

O auala autu o le faʻaogaina o pusa o loʻo tuʻuina atu i lalo